Skip to content Skip to footer
80808080
z vami že od leta
Naša zgodovina

O NAS

Začetki našega družinskega podjetja segajo tja v leto 1991. Takratna ustanovitelja Alojz (Slavko) in Marija Jančič, sta s svojim delom pričela v majhnih prostorih v Nikovi ulici v Lenartu. Zaradi prostorske stiske in neustreznih skladiščnih prostorov, je v nekaj letih na Jurovski cesti v Lenartu zrasel nov poslovni objekt, kjer je sedež podjetja še danes. Iz Pogrebne in pokopališke dejavnosti Slavko Jančič s.p. smo jo preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Po začetnih prvih dveh črkah imen in priimka lastnikov smo jo poimenovali ALMAJA d.o.o.

Z opravljanjem pogrebne in pokopališke dejavnosti se ukvarjamo na področju občin Lenart, Benedikt, Cerkvenjak, Destrnik, Jurovski Dol, Sv. Ana, Sv. Trojica, Trnovska vas, Sv. Andraž, pa tudi v bolj oddaljenih občinah Duplek in Maribor v kolikor se stranke obrnejo na nas. Vršimo tudi prevoze iz tujine in uredimo potrebno dokumentacijo za prevoz.

Pri naših storitvah, katere opravljamo že več kot dve desetletji, se trudimo iti v korak s časom.  V podjetju se trudimo svojcem čimbolj olajšati najtežje trenutke ob izgubi bližnje osebe, jih čimbolj razbremeniti in jim vsestransko pomagati.

E naslov: almaja@siol.net

pon. – pet. od 7. – 15. ure

v soboto in nedeljo po dogovoru.

naše storitve

Kaj ponujamo

Naš tim

Zakaj izbrati nas?

Smrt nas pogosto najde nepripravljene, Smo družinsko podjetje, ki vam že od leta 1991 stoji ob strani v težkih trenutkih. Poseben poudarek dajemo širokemu izboru storitev, osebnemu svetovanju in tehnični opremljenosti. Profesionalen odnos in izvedba storitev pa vam bosta dala občutek, da ste zadnje slovo od svojih najbližjih zaupali v prave roke.

John Lewis

Photographer

Jason Lee

Funeral Driver

Nicole Carter

Accountant
What We Do

We Can Help You in Different Situations

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

0 +
Funeral Homes
Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
0
Funeral Services
Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
testimonials

What Our Families Say

Zahvaljujemo se pogrebnemu zavodu Almaja za čudovito opravljen pogrem in za vso cvetje, ki smo ga namenili naši babici za zadnje slovo.

Družina Novak

Žalujoči